JOKIĆ ZARATIO SA NJIM: Pale „BRUTALNE“ prozivke!

Lejkersi su slavili sa sedam poena razlike.

Utakmica Los Anđeles Lejkersa i Denvera odigrana je u noći između četvrtka i petka, a uspešniji je bio domaćin. Međutim, duel u Gradu anđela imao je zanimljivu uvertiru. Svojevrstan „TV duel“ imali su legendarni centar Šakil O Nil i Nikola Jokić. A umešan na kratko bio je i Vlade Divac.

Prvo su upitali centra Nagetsa da li zna da je druga NBA legenda, Čarls Barkli njegov veliki fan.

– Odlično. On je momak koji je borac, strastven oko košarke. Nikad ne voli da gubi. U stvari, divim mu se. To mi se dopada, tako da je ovo kul – rekao je Srbin, a zatim se obratio Šakilu.

– Ne. Ne možeš da me čuvaš. Čekaj. Šalim se. Bio sam u Nju Orleansu, izlazio sam iz autobusa pred utakmicu rukija i softmora na „Ol staru. Šek je bio ispred mene. Kao planina. Taj čovek je toliko velik. Kad sam ga video izbliza, pa onda opet gledao klipove. Bio je toliko dominantan. Verovatno najdominantiji čovek koji je igrao košarku. Zver. Ali mene ipak ne bi mogao da čuva – uz osmeh je „poentirao“ Jokić.

 

Na kraju je usledilo i pitanje o Vladu Divcu, nekadašnjem članu Lejkersa, Hornetsa i Kingsa. Da li je bio bolji od Nikole Jokića?

– Ne! Vlade je bio užasan – rekao je O Nil.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!