KAKO ĆE REAGOVATI NAVIJAČI REALA!? Solari OVO PISAO o Mesiju!

Argentinac pisao hvalospeve o svom sunarodniku.

Santijago Solari imenovan je za novog, privremenog šefa struke u Realu pošto je Lopetegi dobio otkaz.

Argentinca čeka naredni meč protiv Melilje u Kupu kralja već sutra, a španski novinari su se svojski „potrudili“ da ga uzdrmaju.

Oni su pronašli Solarijeve kolumne u jednom argentinskom časopisu u kojem je u nekoliko navrata oduševljeno pisao o Leu Mesiju.

„Pojava da Mesi daje golova je prirodna, kao kada vidite munje, gromove i uragane u prirodi. Svaki put kada Mesi primi loptu Zemlja se zatrese, svi su mirni, a trener protivničke ekipe može samo da prekrije glavu rukama kao neko ko je video munju i nema drugog izbora osim da sačeka udar groma. Vazduh treperi nekoliko sekundi, a onda se čuje gol“, pisao je Argentinac o svom sunarodniku.

Jednom prilikom se osvrnuo i na tadašnjeg igrača „Kraljevskog kluba“.

„Kristijano Ronaldo je najbolji na svetu zato što Mesi igra drugi sport.“

Solari je takođe smatrao da je Mesi zaslužio Zlatnu loptu 2016. godine.

„On ima neverovatnu stabilnost, ništa ga ne može sprečiti, on je praktično vanzemaljac. Voleo bih da je ovde u Realu, Mesi je zaslužio Zlatnu loptu jer je nabolji. Mogu biti ponosan kao Argentinac, Real uvek želi najbolje, ali ne možemo imati njega.“

Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje i da je sasvim legitimno što je nekadašnji fudbaler Reala oduševljen Mesijem, ali pitanje je kako će navijači reagovati na ovo.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!