KO JE BIO NAJBOLJI: Ovo su OCENE od sinoćnog MEČA!

Ko je danas bio najbolji u reprezentaciji Srbije?

Reprezentacija Srbije je uspela da savlada Crnu Goru sa 2:0 u Podgorici i da se tako izdvoji na tabeli na prvom mestu sa 7 bodova.

Ko je bio najbolji danas?

Aleksandar Mitrović sa 2 gola je ponovo rešio pitanje pobednika, našao se kod drugog gola na pravom mestu, a prvi je dobra realizacija iz penala. Ipak, i pored toga se borio, skakao i tukao sa odbrambenim igračima Crne Gore, zadavao im mnogo problema i često odvlačio po jednog igrača sa sobom čime je stvarao prostor ostalim ofanzivnim igračima našeg tima.

Koga još izdvajamo? Odbrana je bila odlična, Milenković i Veljković su bili na visini zadatka, Rodić takođe. Izdvajamo i Maksimovića na sredini terena, Lukić je imao malo problema, baš kao i Tadić koga je teren u Podgorici sprečio da postigne gol i da pruži bolju partiju, iako se njegova klasa u par navrata videla.

Andrija Živković je bio jako bitan šraf ekipe, kao i Mijat Gaćinović.

Dmitrović 7 – Rukavina 6,5, Milenković 7,5, Veljković 7,5, Rodić 7 – Maksimović 7, Lukić 6,5 (od 72′ Jovičić 7) – Gaćinović 7 (od 79′ Milinković-Savić), Tadić 6,5, Živković 7 – Mitrović 8 (od 90′ Radonjić).

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!