MATIĆ ŠOKIRAO SRBIJU: Evo šta su na to imali da kažu iz Mančestera!

Šta se dešavalo prethodnih dana?

Izgleda da nijedno okupljanje reprezentacije u poslednje vreme ne može da prođe bez nekih neprijatnih iznenađenja, a ni ovoga puta nije napravljen izuzetak.

Fudbalsku javnost u Srbiji danas je iznenadila objava Nemanje Matića na Instagramu, gde je srpski vezista poručio:

„Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja!“.

Podsetimo, selektor Mladen Krstajić na njega ne može da računa za predstojeće mečeve sa Crnom Gorom i Rumunijom u Ligi nacija, a razlog je povreda leđa.

Da je Matić povređen, danas je potvrdio i njegov klub, Mančester junajted, ali je istovremeno i uneo dodatnu zabunu u vezi srpskog reprezentativca.

Naime, juče se pojavila informacija da je Aleksandar Kolarov, koji je takođe povređen, došao na okupljanje nacionalnog tima, a da se Matić nije pojavio, ali da će navodno doći na utakmicu u Podgoricu, zajedno sa svojim trenerom Žozeom Murinjom.

Međutim, jedan pasus iz saopštenja sa Old Traforda, s tim u vezi, privlači posebnu pažnju.

„Matić je otišao zbog reprezentativnih obaveza, ubrzo nakon pobede nad Njukaslom, ali se vratio u ‘Aon Trening Kompleks’ da bi nastavio proces rehabilitacije“, otkrivaju u Mančesteru.

Dakle, posle ovoga ostalo je nejasno da li je i Matić, kao i Kolarov, ipak dolazio u Srbiju na okupljanje, pa se potom vratio u Mančester, ili to nije učinio, što se moglo zaključiti na osnovu jučerašnjih informacija…

DELIJA PRED MEČ PARTIZANA I ZENITA: Igrači nisu SVESNI kakva ih atmosfera čeka večeras!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!