MILOJEVIĆ ISKREN: On je ovo očekivao…

Trener Crvene zvezde istakao je da će reprezentativna pauza dobro doći njegovom timu, kako bi sanirao sve probleme koji su se skupili.

 

Crvena zvezda je danas slavila u Gornjoj Varoši protiv Zemuna i to nakon preokreta i gola za trijumf u 91. minutu. Strelac tog pogotka za veliku radost zvezdaša bio je Marko Marin.

 

Ovaj meč za srpskog prvaka stigao je posle bolnog poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona od 6:1 i bilo je primetno da Vladan Milojević nije bio previše zadovoljan.

– Čestitao bih ekipi Zemuna na dobroj igri. Očekivao sam da ćemo biti na ovom nivou, imali smo dosta problema, ali na sreću završeno je kako je završeno. Imamo sad vremena da vidimo šta i kako dalje – izjavio je Milojević posle meča za ArenaSport.

Zatim je na konferenciji za medije bio nešto opširniji.

– Zahvaljujem se ekipi Zemuna na igri. Bila je dobra utakmica ali uopšte gostoprimstvo koje sam vec doziveo isto kao prošle godine kad je Boaći dao gol. Zemun je dobra ekipa, njihov trener radi dobar posao sa plejadom mladih igrača. Imali smo problema sa levom stranom. Iz takvog prekida smo primili gol, da su dali i drugi ne bismo se vratili. Imali smo 45 minuta drugog dela da svim raspoloživim silama dodjemo do gola. Za taj jedan gol smo bili bolji. Imacemo gro prvotimaca u reprezentacijama. Dobro cemo se odmoriti. Zemunu želim da nastavi da radi i ostane u ligi – rekao je Milojević.

Sada sledi pauza od dve nedelje u Superligi Srbije, u kojoj Crvena zvezda drži ubedljivo prvo mesto sa sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan i Radnički iz Niša.

 

MRKELA PROGOVORIO: Evo ZAŠTO je Zvezda izašla sa ovim timom!

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!