MILOJEVIĆ: „Videćete u Beogradu KAKO JE“!

Ove večeri je Crvena zvezda pretrpela drugi vezani poraz u grupnoj fazi Lige šampiona.

Bolji je bio Liverpul koji je na Enfildu slavio rezultatom 4:0.

Vladan Milojević je imao više razloga za zadovoljstvo nego što je to bio slučaj na meču u Parizu, međutim daleko od toga da ovakav ishod može biti povoljan po crveno-bele.

– Čestitao bih Liverpulu na zasluženoj pobedi, ali i mojim igračima na igri i borbenosti. Ovo je veliko iskustvo za nas. Da se ne bih ponavljao, u grupi imamo izuzetno teške protivnike, poput Liverpula koji je prošle godine bio finalista, a ove je jedan od favorita da osvoji trofej. Moji igrači će sigurno izvući pouke koje će nam značiti za nastavak. Imamo šta da naučimo i vidimo protiv ovako dobrih, kvallitetnih, generalno najboljih ekipa u Evropi

Neizbežna tema je bio prvi jedanaesterac koji je na meču dosudio švajcarski arbitar.

– Dolazimo iz male, ponosne zemlje. Jako smo ponosni, videćete u revanšu kakav je to narod i kakvi su to navijači. Mislim da je prestrogo dosuđen, ne bih više da komentarišem, ne želim da umanjim bilo kakvu pobedu, ali mislim da je prestrogo, vrlo lagano i lako dosuđeno.

Usledilo je zatim pitanje o nedostatku Marina i Savića.

– Sve bi zvučalo kao alibi, a stvarno nisam nikad to želeo. Svaki igrač nam je veoma potreban, to je činjenica. Sve ekipe su ili direktno ili iz kvalifikacija, mi jedina iz prvog kola. Neki igrači su u klub stigli kasnije, kazao je Milojević i zatim dodao:

– Želimo i u budućnosti da budem deo Evrope i Lige šampiona i daćemo sve od sebe. Ovo je za nas veliko iskustvo, da vidimo kako je igrati protiv premijerligaša… Igrači moraju to iskustvo da dobiju putem igranja, jer je drugačije kada osetite tu moć, a drugačije putem analize i videa. Liverpul je fantastična ekipa, ne bih šta tu mogao da dodam. Imaju bukvalno sve, brzinu, tehniku moć. Želim jednu stvar, da mi budemo bolji i tako će sigurno biti

Za kraj je usledilo pitanje o tome šta Milojević misli što su njegovi igrači nakon jednog ovakvog meča menjali dresove.

– Sve se svali, prošli put je bilo kako igrači trče. To je sastavni deo fudbala. Svako ima svoje mišljenje, ne mislim da to ima ikakve veze sa utakmicom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!