MILOJEVIĆ ZAMOLIO: Hoće li ga ISPOŠTOVATI!?

Strateg crveno-belih je zamolio navijače da dođu u sredu popodne na Marakanu

Možda protivnik nije toliko atraktivan, ali navijače Crvene zvezde godinama unazad i nije toliko interesovala veličina protivnika koliko njihov klub.

Znale su Delije ranije da ispune Marakanu i protiv Smedereva i protiv Banata, Kule i ostalih klubova, dok je na Zvezdinim utakmicama prošle sezone prosek ljudi na tribinama bio nešto preko 12.000 hiljada.

Otprilike toj brojci se verovatno nada i Vladan Milojević popodne protiv Bačke (18.30, Arena Sport 1). Zato i ne čudi što je u najavi utakmice imao poruku za najvatrenije pristalice.

– Očekuje nas jedna teška utakmica i pozivam navijače da dođu u što većem broju na Marakanu i podrže naše fudbalere – između ostalog je rekao Milojević u utorak na konferenciji.

Zvezda je remizirala u svom poslednjem meču protiv Bačke (2:2), a i na preostalih četiri je viđeno dosta golova. Ukupno 17 golova na pet mečeva što je dodatni poziv za navijače da ispune Marakanu.

Uostalom, nije li Marko Gobeljić još pre meča sa Mačvom istakao važnost podrške koja je potrebna Milojevićevim pulenima?

– Ukoliko nastavimo u kontinuitetu da igramo u Ligi šampiona siguran sam da ćemo da budemo sve bolji u evropskim okvirima, a još dominantniji u Superligi. Zato je potrebno da nas navijači podrže, a u to nikada ne sumnjam – jasno je Gobeljić stavio do znanja koliko je crveno-belima bitna podrška sa tribina.

Jeste da su sve misli navijača crveno-belih uperene ka 6. novembru i meču protiv Liverpula u okviru Lige šampiona, ali sa Marakane s razlogom ovih dana apostrofiraju taj meč protiv Bačke kao bitan iz dva razloga – da se napravi dobra uvertira pred Redse, ali i da se održi ta razlika između prvih pratilava Radničkog i Partizana.

Cene karata za meč protiv Bačke su 300 (sever), 400 (istok) i 500 dinara (zapad). Sa Marakane su poručili i to da će blagajne raditi sve do početka meča.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!