MIRKOVIĆ JASAN: On mora da OSTANE u Partizanu!

Da li će uprava uspeti da to i ispoštuje?

Jesenji deo sezone je u punom jeku, ali istovremeno se bliži i zima i novi prelazni rok, od kog navijači Partizana mnogo očekuju.

Crno-beli imaju značajan zaostatak za Crvenom zvezdom, bez obzira na ishod današnjeg meča u Kuli protiv Spartaka ŽK, pa je za očekivati i jačanje tima za odlučujuće prolećne borbe.

Ono što je za sada postalo izvesno, to je da trener Zoran Mirković insistira na ostanku Marka Jankovića do kraja sezone!

Transfer crnogorskog reprezentativca u inostranstvo najavljivao se i u finišu letnje pijace, ali je Janković ostao u Humskoj, uz tendenciju da ove zime eventualno pronađe odgovarajući angažman.

Ipak, “Telegraf“ danas prenosi nova nezvanična saznanja u vezi sa insistiranjem trenera Mirkovića da Janković ostane – da je crnogorski vezista skinut sa transfer liste, kao i da će uprava “učiniti sve“ da Mirkovićevim željama izađe u susret.

Poznato je da će, kada bude došlo vreme za Jankovićev transfer, crno-beli zaradu od obeštećenja morati da podele sa Olimpijakosom (50:50), Jankovićevim bivšim klubom.

Čekamo epilog, ali ono što može da raduje sve u Humskoj, to je da je Janković ove jeseni znatno popravio formu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!