NAPADI NA MILOJEVIĆA: Đurić je REKAO ovo o NJEMU!

Đurić je u izjavi za Sportski žurnal naglasio da Partizan od osnivanja nije imao slabiji tim od aktuelnog

Nekadašnji predsedik Partizana Dragan Đurić još jedanput je kritikovao rad uprave crno-belih.

Đurić je u izjavi za Sportski žurnal naglasio da Partizan od osnivanja nije imao slabiji tim od aktuelnog.

– Partizan nikad nije imao lošiji tim u istoriji! Sem Stojkovića, Ilića i Vulićevića, uz napomenu – dvojica poslednjih ne igraju, ne znam nikog. Cela ekipa ne vredi ukupno pet miliona – rekao je Đurić za Sportski žurnal.

Đurić smatra da za situaciju igračkom kadru nije kriv sportski direktor Ivica Iliev, koji po njemu nema nikakvih ingerencija.

– Nije Iliev kriv, k’o da se on nešto i pita… Grešili su i moji sportski direktori, al’ smo mogli to da trpimo. Ivan Tomić je bio super, iako ni sve njegove procene nisu bile odlične – dodao je Dragan Đurić.

Kao neko koje i u prethodnom periodu redovno kritikovao rad aktuelnog rukovodstva Draganu Đuriću je predočena izjava koju je dao pre 158. „večitog“ derbija. Tada je tvrdio da će Partizan izgubiti sa 5:0.

– Molio sam se Bogu, palio sveću da pobedimo. Izgubili bismo da je svaki drugi trener sedeo na Zvezdinoj klupi, ovako…

Očito da osim aktuelne uprave Partizana Đurić nema visoko mišljenje ni o strategu koji je Zvezdu dve godine za redom uveo u grupnu fazu evropskih takmičenja.

– Šta je uradio u Evropi? Smeju mu se ljudi – kaže Đurić.

Plasman u Ligu Evrope, evropsko proleće, a zatim plasman u Ligu šampiona?

„Na čistu sreću! Dva šuta – dva gola u Salcburgu, to se jednom desi. A mi? Prsa u prsa sa Anderlehtom, vodili su Briselu 0:2! Pa, u Ligi šampiona, nije se znalo ko je Partizan, ko Arsenal! Pritom, sećate se, sudija nas oštetio – zaključuje Dragan Đurić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!