NE MOGU NAM NIŠTA: Vazura MIRAN čeka UEFU!

Podigla se prašina oko informacije da je račun Partizana blokiran, jer su povučena sredstva na ime duga prema Nikoli Vujoviću i Mogrenu.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura uverio je Grobare da ne moraju da se brinu pred dolazak poslednjeg UEFA monitoringa u 2018. godini.

– Nemamo nikakvih problema u vezi sa monitoringom UEFA. Partizan će poslednju kontrolu UEFA proći, kao i sve tri u 2018 – rekao je Vazura i dodao:

– Najbitnije je da smo sve naše bivše igrače namirili, isplaćeni su dugovi prema pojedinim klubovima, a napravili smo reprogram sa Spartakom iz Subotice povodom rata za transfere Đorđa Ivanovića i Nemanje Nikolića, u visini od 200.000 i 100.000 evra, kao i sa Čukaričkim kome sleduje još 100.000 evra povodom prelaska Ognjena Ožegovića.

Problem nisu ni u Dnjepru gde traže trening kompenzaciju za Jurija Vakulka.

– Ukrajinci su trenutno u trećem rangu takmičenja, koji se tretira kao amaterski. Nemaju pravo da nas tuže, što znači da taj slučaj ne potpada pod monitoring UEFA.

Partizan ima način da ospori i potraživanja za Nikolu Vujovića, jer Mogren više ne postoji.

– Ne sporimo postojanje duga, ali sporimo postojanje poverioca, jer Mogren više ne postoji. Samim tim ni potraživanje. Svim pravnim sredstvima ćemo se boriti da dokažemo da smo u pravu i ubeđen sam da ćemo osporiti ovaj slučaj. Najbitnije je da ni ovaj slučaj ne potpada pod monitoring UEFA – istakao je Miloš Vazura, a preneo je Mondo.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!