NEOČEKIVANO: Tomić IZNENADIO sve!

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je njegova ekipa i u današnjem meču protiv FMP-a ponovila neke greške iz prethodnih utakmica i istakao da crveno-belima nikada nije bilo lako da igraju u Železniku.

Košarkaši Crvene zvezde upisali su i petu pobedu u ABA ligi u isto toliko mečeva, pošto su danas slavili protiv FMP-a sa 81:72.

„Igrali smo s dobrom koncentracijom, ali tokom meča nije sve vreme bila na najvišem nivou. To pokazuju i brojke. Imali smo 19 grešaka, uz to FMP je imao 13 skokova u napadu. To je nam je drugi meč u kome ponavljamo iste greške. Već na narednom treningu moramo da radimo na tome“, rekao je Tomić nakon meča.

„Nikada Crvenoj zvezdi nije bilo lako u Železniku, nije ni sada“, dodao je Tomić.

Trener FMP-a Vladimir Jovanović kazao je da je njegova ekipa imala dobre momente i da može da bude zadovoljan kako je parirala Zvezdi u nekim stvarima.

„Za mene lično i za moju ekipu, bitno je da smo pokazali reakciju na poraz iz prošlog kola i da smo igrali sa puno energije. Imali smo prilično dobre momente. Mogu da budem zadovoljan kako smo parirali u nekim stvarima. Ove je put kojim treba da idemo. Očekujem da se u svakom meču pojavi novi igrač, naročito bi voleo da to bude neko od mladjih. Takodje, nadam se da ćemo uskoro biti i kompletni“, rekao je Jovanović.

FMP nakon pet odigranih kola ima dve pobede i tri poraza.

Crveno-beli u narednom kolu regionalnog takmičenja dočekuju Cedevitu, dok FMP gostuje Igokei.

ŠOK NA OSTRVU: Srušio se helikopter PREMIJERLIGAŠA!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!