NIKAD GORE: Partizan se „RASPADA“ novi PAD na tabeli!

Novi kiks Partizana u Superligi, ovoga puta za posledicu ima i dodatni pad na tabeli.

Posle današnjeg Partizanovog gostovanja Spartaku ŽK u Kuli, ispred crno-belih na tabeli nije samo Crvena zvezda, nego i Radnički i Čukarički!

U meču 12. kola Superlige, Partizan je protiv Spartaka igrao bez golova, 0:0, a s obzirom na razvoj događaja, mogao je i još gore da prođe.

Kako se i očekivalo, Partizan je od početka meča imao terensku inicijativu, iz koje se, međutim, izrodilo samo par pokušaja Rikarda Gomeša, bez prevelike opasnosti po gol golmana domaćeg tima Miloša Ostojića.

Ali, kako je meč odmicao, Spartak je postajao sve opasniji i kao posledica takvog razvoja događaja, usledio je i penal za domaće na isteku prvih pola sata igre.

Šćekić je u svom kaznenom prostoru oborio Glavčića i za sudiju Vasića nije bilo dileme – jedanaesterac za Spartak.

Sa bele tačke šutirao je Bojan Čečarić, gađao je donji desni ugao Stojkovićevog gola, ali kapiten Partizana je pročitao njegovu nameru i uhvatio “živu loptu“. Zanimljivo da je u trenutku izvođenja penala iza Stojkovićevih leđa na mrežu iza gola, pala – stolica bačena sa tribina!?

Sedam minuta kasnije, nova bura u šesnaestercu Partizana. Tekijaški je bio u kontaktu sa golmanom Partizana i završio na zemlji, ali ovoga puta se sudija Vasić nije oglasio, uz proteste domaćih igrača.

Kasnije, početkom drugog poluvremena, TV Arena Sport je prikazala i snimak iz drugog ugla, gde se vidi i ofsajd pozicija u trenutku upućivanja lopte u kazneni prostor. Pitanje je samo da li je sudija tu ofsajd poziciju i signalizirao. Utisak je da nije.

U drugo poluvreme Partizan je ušao sa Zdjelarom umesto neubedljivog Šćekića, kasnije je Mirković na teren poslao i ofanzivnog Nikolića umesto Kosovića, ali opet bez rezultata po crno-bele.

Bilo je nekoliko pokušaja od kojih se izdvajajaju Zakarićev, ili Miletićev iz 86. minuta, ali sve u svemu, premalo smo videli danas od Partizana, koji sve više zaostaje za vodećom Zvezdom na tabeli.

Čak je u finišu Spartak mogao i do pobede preko rezerviste Dunđerskog, samo što je ušao u igru, ali Stojković je opet spasao crno-bele.
Spartak: Ostojić, Kerkez, Ćalasan, Tekijaški, Obradović (od 78. Torbica), Glavčić (od 68. Vukčević), Šimura, Marčić, Milošević, Denković, Čečarić.

Partizan: Stojković, Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Šćekić (od 46. Zdjelar), Kosović (od 62. Nikolić), Janković, Pantić, Zakarić, Rikardo.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!