OBRADOVAO DELIJE: Šta je to Joveljić IMAO da kaže!?

Mladi napadač nastavlja da daje golove.

Momci koji se sve više nameću šefu stručnog štaba prvog tima Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću su Aleksa Terzić i Dejan Joveljić. Levi bek i napadač već su imali prilike da zaigraju za seniore, ali su u ovom trenutku uzdanica omladinske selekcije koja kao i starije kolege igra u Ligi šampiona, sa Napolijem, Pari Sen Žermenom i Liverpulom.

Posebnu pažnju javnosti privlači Joveljić, koji i ove sezone ima odličan golgeterski učinak. U tri meča Lige šampiona dao je po gol, i polako, ali sigurno poboljšava svoj saldo. Mladi špic postiže golove i za seniore, za omladince i kao što je rečeno u Ligi šampiona. U ovom trenutku, po učinku do napunjene 20. godine, ispred njega su samo Luka Jović, Luka Milunović i Luka Adžić (više pročitajte OVDE).

Da ispuni ovaj cilj ima još devet meseci i realno je da na prvom mestu prestigne Jovića koji je kao i Joveljić rođen u Bijeljini. Razgovor sa Joveljićem i Aleksom Terzićem (više pročitajte OVDE) iskoristili smo i za priču o Joviću kome ove sezone odlično (više pročitajte OVDE) ide u Ajntrahtu (pozajmica iz Benfike).

– Počeo je da igra ranije u Zvezdi i samim tim ima više utakmica od mene. Ostalo mi je još skoro devet meseci i učiniću sve da ga prestignem – rekao je Joveljić, i dodao da je u kontaktu sa Jovićem koji je dve godine stariji.

– Čujemo se često. Ne baš svakog dana, ali barem jednom nedeljno. Odličan momak, odličan fudbaler. Njemu sada ide baš dobro i želim mu da nastavi još bolje. Uz njega smo, pratimo ga i navijamo – rekao je Joveljić i otkrio nam tajnu radovanja.

Tačnije, za način na koji se raduje „kriv“ je Terzić sa kojim igra već osam godina.

– To mi je Terza predložio, a ja prihvatio. Kao da pucam… – uz osmeh je rekao Zvezdin špic koji stvarno „rešeta“ mreže protivnika.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!