ODLIČNE VESTI: On IDE za Monaco!

Trener KK Crvena zvezda mt:s Milan Tomić analizirao je narednog rivala u Evrokupu, poručio da je njegov tim zaboravio pobedu u Podgorici i saopštio lepe vesti.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s otputovali su sat vremena nakon podneva za Francusku, gde ih u sredu očekuje gostovanje ekipi Monaka.

Obe ekipe startovale su pobedama u Evrokupu, ali vicešampion Francuske, za razliku od Crvene zvezde, ima dva poraza u domaćem prvenstvu.

„Imaju dve pobede i dve izgubljene utakmice u Francuskoj ligi, i vredan brejk u Evrokupu. Sigurno da se radi o ekipi koja je vrlo nepredvidljiva, igraju puno u tranziciji, insistiraju na 1 na 1, puno kontranapada, igraju na polovini terena. Suština je da igraju jednostavno, znaju šta hoće i kako da koriste igrače koje imaju“, objasnio je Zvezdin trener u izjavi za klupski sajt.

Može li Zvezda do „brejka“ u kneževini Monako?

„Moramo da imamo 40 minuta koncentracije i da kontrolišemo ritam i protivnika, Evrokup je ove sezone vrlo kvalitetan, svi su jaki, ako se malo opustimo imaćemo problema, važno je da smo već zaboravili Budućnost i spremamo se za Monako“, poručio je Milan Tomić.

Strateg crveno-belih saopštio je i jednu veoma važnu i dobru vest pred put u Francusku.

„Regland je mnogo bolje biće spreman za meč“, referisao je Tomić.

Zvezda će do Monaka stići preko Minhena, a večeras igrače srpskog šampiona očekuje trening u dvorani „Luj II“ u Monaku koja se nalazi u sklopu istoimenog stadiona.

Utakmica 2. kola Evrokupa između Monaka i Crvene zvezde igra se u sredu od 19 časova i 45 minuta.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!