ODLUKA DONESENA: Todosić NASTAVLJA karijeru OVDE!?

S pažnjom treba pratiti dalji razvoj situacije oko Srbina

Miloš Teodosić će započeti sezonu u Klipersima, ali to ne znači da će imati minutažu, niti da će ostati u klubu.

Mnogo je bilo priče prethodnih nedelja da će Srbin biti trejdovan i napustiti Los Anđeles, jer niti je zadovoljio u pripremnom periodu, niti mu u prilog idu česte povrede, ali najnoviji potez uprave Kliperse mu je omogućio da malo lakše diše.

Klipersi su pred krajnji rok imali 17 zagarantovanih ugovora i morali su da do 23 časa trejduju ili otpuste dvojicu igrača, a oni su trejdovali Veslija Džonsona u Nju Orleans i doveli Aleksisa Ažinsu i Džuvona Evansa koje će odmah otpustiti.

Adrian Wojnarowski

@wojespn
New Orleans is acquiring Clippers forward Wesley Johnson in a trade for center Alexis Ajinca, league sources tell ESPN. Clippers will waive Ajinca and guard Juwan Evans to get to 15 for opening night.

9:18 PM – Oct 15, 2018
3,013
1,116 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy
Tako će ostati sa 15 optimalnih zagarantovanih ugovora, javio je poznati novinar Adrijan Vojnarovski, koji je odlično upoznat sa dešavanjima u NBA.

Ipak, s obzirom na to da je trener Dok Rivers rekao da šest igrača na pozicijama 1, 2 i 3 imaju garantovanu minutažu, a među njima nema Teodosića, znači da bi moglo doći do promene situacije i valjalo bi pratiti šta će se dalje dešavati sa srpskim košarkašem.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!