ODUSEVIO: Bogdanovica TERALI sa TERENA!

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović oporavlja se od operacije kolena. Ipak, uspeo je da se pojavi na treningu i probao je da trči, ali je još uvek nekoliko nedelja daleko od povratka na teren.

– Tužno je to što sam želeo da počnem sezonu od starta, a pošto to sada nije izvodljivo, jako me to uznemirava – rekao je Bogdanović.

Očekuje se da će biti spreman 7. novembra za meč sa Toronto Reptorsima, ali još ništa nije izvesno. Pokušao je da trenira bez dozvole stručnog štaba koji mu je naredio da strogo miruje.- Utakmice mi mnogo nedostaju, teško mi je da sedim i ne radim ništa. Pokušavam da dođem na trening, ali me izbacuju. Samo želim da pomognem, da budem oko tima, ali ljudi iz kluba to ne žele – naglašava naš as.

Jako mu je teško kao mladom igraču da bude van tima, i što sve to mora da gleda sa strane, a ne može da pomogne.

– Želim da budem u stanju da radim sa momcima, da podelim napor koji oni proživljavaju svakodnevno.

Sa izostankom Bogdanovića trener Kingsa Dejv Džerger gubi mnogo na terenu i biće vrlo teško naći zamenu. To je u predsezoni pokušao da uradi sa Badijem Hildom, Jogi Ferelom i Frenkom Mejsonom trećim, pored standardnog plejmejkera Di’Arona Foksa.
– On je mnogo bitan igrač za nas i mnogo nam je potreban za ono što želimo da uradimo. Daje nam mnogo više od igranja i povećava inteligenciju tima – rekao je Džerger.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!