OPET ON: Kosanović POMENUO večite!?

U Humskoj je odigrana utakmica 13. kola Superlige Srbije.

Utakmica Superlige Srbije, između Partizana i Napretka završena je bez pobednika. Konačnim ishodom, naravno mogu da budu zadovoljniji u ekipi iz Kruševca.

– Danas smo bili bez važnog igrača, a odigrati protiv Partizan nerešeno je uspeh. Nisam bio zadovoljan posle gola mog tima i prednosti igrača više. Mislim da smo mogli da napadnemo, ali ne zameram mojim momcima ništa – rekao je za TV Arena sport šef stručnog štaba Napretka, Milorad Kosanović, a zatim je usledilo pitanje, zašto posle isključenja Armina Đerleka nije ništa menjao.

– Nemam ja šta da menjam, mi imamo to što imamo, nemamo igrače od 700 hiljada. za milion, milion i po. Napadali su, Partizanu nisu dali oka da otvore u drugom poluvremenu. Postoji i još jedan deo o kome ne mogu više da pričam, bolestan sam već, što se dešava na utakmicama sa Radničkim, Zvezdom, Partizanom, Čukaričkim… To su teške stvari za izdržati. Evo sad zamislite Zvezdu, pa ode u Liverpul, a sudija navija za Liverpul. A treba da pobediš. Pa, ne možeš da pobediš – zaključio je Kosanović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!