OPET PORAZ: Partizan „POTPUNO“ ispao iz koloseka!

Ekipa Partizana poražena je od Turk Telekoma danas u okviru petog kola Evrokupa.

Četvrti poraz Partizana ove sezone u Evrokupu, danas su poraženi od Turk Telekoma sa 77:72.

Gebrijel, Štimac i Sonsirma su bili sjajni u prvoj deonici, posebno mislimo na Gebrijela, domaćin je postigao čak 28 poena u ovom delu igre, a primio je duplo manje.

Bilo je i +20 sredinom druge deonice, a jedini koji je bio raspoložen u dresu Partizana jeste Vanja Marinković koji je uspeo da dobrim šutem smanji rezultat na nešto prihvatljiviju razliku.

Nakon njegovog 12. poena Partizan je prišao na „samo“ 12 poena razlike.

Vanja je postigao još dva poena do kraja poluvremena, ali su ostali morali da se probude kako bi crno-beli imali kakvu-takvu šansu.

Sredinom treće četvrtine bilo je 20 poena razlike u korist Turk Telekoma, Ti-Džej Kempbel, Štimac i Turen su najzaslužniji bili za to, a onda sjajni Vanja Marinković vezuje dve trojke, Lendejl se probudio i očas posla Partizan je video svoju šansu.

Nakon poena Markusa Pejdža Partizan je stigao do -7 na 4 i po minuta do kraja utakmice, ali je to bilo sve što su uspeli crno-beli koje je danas predvodio Aleksandar Matović.

Vanja Marinković je imao 28 poena, 5 asistencija, ali nije imao podršku od svojih klupskih kolega, jedino je još Markus Pejdž imao dvocifren učinak sa 14 poena.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!