OSTOJA IZJAVIO: „Hrabo u NOVE pobede“ !?

Prvi čovek crno-belih poslao jasnu poruku navijačima posle najnovijeg poraza ekipe Nenada Čanka.

Dva velika razočaranja doživeli su navijači Partizana ovog vikenda – najpre juče novi poraz košarkaša, a danas slaba partija i fudbalera crno-belih koji su osvojili samo bod u Kuli protiv Spartaka.

Ali, ako im je za utehu, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović danas pokušava da ih uveri da treba da zadrže optimizam.

On se ovog popodneva oglasio na Tviteru, povodom serije loših rezultata košarkaša Partizana, koja je nastavljena sinoćnjim porazom od Krke u Novom Mestu (80:76).

Novi izazov crno-bele očekuje već u utorak protiv ekipe francuskog ASVEL-a u četvrtom kolu Evrokupa, a Mijailović uverava da će uočene greške biti ispravljene u narednom periodu. Da li već u utorak, ili nešto kasnije…

“Da će biti teških trenutaka, to smo znali svi. Da će biti blistavih trenutaka u to čvrsto verujemo! Teret uspeha i neuspeha nosimo zajedno, sigurni u vrednost našeg tima i stručnog štaba. Uočavamo greške, ispravljamo ih i koračamo hrabro napred. U nove pobede!“, poručio je Mijailović.

Verujemo, ipak, da su navijači ovoga puta očekivali i neke dodatne informacije iz kluba, a u vezi potencijalnih pojačanja koja se već dugo najavljuju u medijima, poput Stefana Jankovića, ili Entonija Brauna, što je vest koja je ovog vikenda snažno odjeknula.

Ostoja Mijailovic
@Ostoja1945
Da će biti teških trenutaka, to smo znali svi. Da će biti blistavih trenutaka u to čvrsto verujemo! Teret uspeha i neuspeha nosimo zajedno, sigurni u vrednost našeg tima i stručnog štaba. Uočavamo greške, ispravljamo ih i koračamo hrabro napred. U nove pobede! #KKPartizan

3:02 PM – Oct 21, 2018
233
58 people are talking about this

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!