OSVETILA SE: Zvezda „NAPLATILA“ ispadanje iz kup-a!

Možda i lakše nego što se očekivalo Zvezda u Šapcu stigla do još jedne pobede u domaćem šampionatu.

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su danas i dvanaestu pobedu u 13 odigranih kola Superlige. Tim Vladana Milojevića je kao gost savladao ekipu Mačve u Šapcu, pred odlično popunjenim tribinama, rezultatom 2:0.

Na vodeći gol čekalo se do 39. minuta, kada je Veljko Simić centrirao sa leve strane na drugu stativu, gde je odlilčno reagovao Milan Pavkov koji je maltene iz mrtvog ugla savladao golmana domaćih – 0:1.

Četiri minuta ranije Puletić je takođe bio savladan, kada je Ben posle asistencije Gobeljića zatresao mrežu, ali sudije su procenile da se radilo o ofsajd poziciji, što ponovljeni snimak nije potvrdio.

U drugom poluvremenu, glavna uloga pripala je Dušanu Jovančiću, koji je najpšre u 58. minutu odlično šutirao sa dvadesetak metara po zemlji, a Puletić uspeva da tu loptu izbije u korner.

Ali, samo dva minuta kasnije, Jovančić uspeva da duplira prednost crveno-belih.

Ovoga puta imao je odličnu saradnju sa Benom koji mu je pravovremeno poslao loptu u kazneni prostor, Jovančić je umakao odbrani domaćioh, a onda “bocnuo“ loptu i prebacio istrčalog Puletića – 0:2.

U 80. minutu Ben je iz slobodnog udarca pogodio mesto gde se spajaju prečka i stativa, mogla je Zvezda tada i do ubedljivije pobede.

Sam finiš meča obeležilo je i isključenje Ristivojevića u ekipi domaćih zbog drugog žutog kartona, kao i još jedna propuštena prilika za Bena, posle asistencije Simića sa leve strane.

Zvezda sada na vrhu tabele ima 37 bodova, drugi je Radnički sa 28, treći Partizan sa 26, a na četvrtom mestu je Čukarički sa 25 bodova. Mačva je ostala na 11. poziciji sa 13 bodova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!