OVO SVE ZANIMA: Evo šta je Milojević imao da kaže pred sutrašnji meč!

Trener Crvene zvezde realno gleda na gostovanje na Enfildu, ali bez bele zastavice

Na Enfild Roudu nadu ostavljaju i mnogo jači timovi od Crvene zvezde. Svestan je toga i Vladan Milojević, ali kako mu funkcija u velikom klubu nalaže, ne sme da izađe sa belom zastavicom.

Posle Pariza, Zvezda gostuje i fantastičnom timu Liverpula i sve osim ubedljivog poraza bi bilo iznenađenje…
„Liverpul je fantastična ekipa koja igra veoma dobro od početka sezone. Neki put kada odigrate dobro možda ne dođe željeni rezultat. Ali, njihov stil možemo da vidimo u svakoj utakmici i to je pečat Jirgena Klopa. Poznavajući njegov rad iz Dortmunda, vidimo da i Liverpul u svakoj utakmici apsolutno dominira, pravi veliki broj šansi“.

Redsi minulih dana ne beleže očekivane rezultate. Međutim, Milojević zna da to nema veze sa pravom slikom.
„Neki put u fudbalu ne dođe rezultat, ali to ne znači krizu“

Jirgen Klop je danas izneo niz pohvala na račun Zvezdine igre. A pogtovo načinom na koji se brzo transformiše iz napadačkog tima koji dominira u prvenstvu, u defanzivan tim koji zaustavlja jače od sebe u Evropi.
„Klop je dobro opisao. Postoji razlog zašto je to tako jer mi u grupi imamo tri ekipe iz liga petice, favorite u samom takmičenju. Svesni smo toga gde se nalazi njihovo prvenstvo i gde su oni u ovom momentu u fudbalu. Igramo protiv ekipa koje su favoriti i sa mnogo većim iskustvom od nas u svim elementima. Ne bih imao posebno šta da dodam“.

Engleski novinari su pitali Milojevića i da li se nada plasmanu u sledeću fazu Lige šampiona.
„Treba biti realan. Nisu nam velike šanse, ali kakva god da je, ljudski je i sportski nadati se da bilo šta uradimo. Imaćemo još dve utakmice u Beogradu… Mi smo sportisti, moramo da verujemo. Koliko god šansi da bude bilo, probaćemo da ih iskoristimo“.

VELIKI PROBLEM ZA HRVATSKU KOŠARKU: Gasi se CEDEVITA!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATIT