PAKLEN TANDEM: ZVEZDU čeka PAKAO!

Posle današnjih izjava trenera Pari Sen Žermena, jasno je šta sutra očekuje srpskog šampiona u Parizu. Ali, i Zvezda hrabro ulazi u ovaj duel.

Kako smo i najavili nešto ranije, u 13 časova u Parizu je počela konferencija za medije, povodom sutrašnje utakmice drugog kola Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde.

Novinarima se najpre obratio trener “Svetaca“ Tomas Tuhel, koji je najavio žestok pritisak svog tima u sutrašnjoj utakmici, kao i ogroman posed lopte PSŽ-a.

“Moramo da ih pritisnemo visoko, da uložimo kolektivni napor, i da čak i sa 70% poseda lopte imamo jaku tranziciju na terenu“, poručio je Tuhel.

Najavio je da će Verati igrati u tandemu sa Adrijenom Rabioom na sredini terena.

“Volim da vidim Marka na toj poziciji. On uvek želi da ima loptu i uvek pronalazi ofanzivna rešenja. U tandemu sa Adrijenom, to može da bude pravo rešenje“, istakoa je Tuhel.

Novinare je zanimalo i da li će od prvog minuta zaigrat i strašni ofanzivni kvartet, Nejmar-Di Marija, Mbape, Kavani.

“Volimo da imamo svu četvoricu zajedno, jer oni odlučuju utakmice u našu korist. Veoma je opasno za protivnike da ih imamo svu četvoricu zajedno, a za nas je veoma važno. Ipak, ne mogu da otkrijem šta ćemo sutra da uradimo“, istakao je Tuhel.

Govoreći o Nejmaru, Tuhel je potvrdio da on još nije potpuno spreman.

“Nije 100% spreman, dugo je bio povređen, ali on je igrač koji treenira sa osmehom i kad mu je teško, iako nije imao normalne pripreme. Bilo mu je teško u Liverpulu, ali ja sam zadovoljan njime, biće on 100% spreman, veoma je samouveren, posvećen timu i celom našem projektu“, poručio je Tuhel.

Utakmica PSŽ – Crvena zvezda igra se sutra s početkom u 18:55h na “Parku prinčeva“.

BOMBA U MADRIDU: VELŠANIN dolazi kod BEJLA?!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!