PRESTAJE BOJKOT: Delije PUNE Pionir!

Navijači crveno-belih sve objasnili u saopštenju.

Košarkaši Crvene zvezde u 5. kolu Evrokupa u utorak od 19 časova dočekaće Galatasaraj u dvorani “Aleksandar Nikolić“, a za taj meč imaće i podršku najvatrenijih navijača Delija koji su odlučili da na ovoj utakmici budu uz svoj tim. Bojkot će međutim i biti prekinut samo za ovaj meč. Delije su na zvaničnom forumu saopštenjem najavile dolazak u dvoranu, a razlog je sećanje na Marka Ivkovića koji je ubijen u Istanbulu 21. novembra 2014. pred utakmicu Evrolige protiv Galatasaraja.

– Delije su odlučile da ovu utakmicu isprate onako kako su (ispratile) sve (utakmice) do sada sa ovim klubom! Zato pozivamo sve one kojima je Zvezda u srcu, sve grupe, sve ljude koji poštuju ime i prezime našeg druga, da se pojave na ovoj utakmici u majici našeg Brata i da tako još jednom odamo počast našem stradalom Bratu! Naravno, i da ponesemo naš tim do nove pobede, koja je za nas više od igre! Kupujte karte na vreme, neka cela hala bude kop! IVKOVIĆ MARKO – navodi se u saopštenju.

Bojkot utakmica košarkaškog kluba Delije su počele od 26. januara ove godine i meč protiv Olimpijakosa u Evroligi kada je za Zvezdu debitovao Alen Omić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!