PROBLEM ZA LIVERPUL: Salah NEZADOVOLJAN?!

Engleski mediji prenose uznemirujuće informacije za sve navijače ekipe sa „Enfilda“.

 

Mohamed Salah je u poslednje vreme uspeo da pronađe prepoznatljivu formu, sa dva gola protiv Zvezde u Ligi šampiona najavio je bolje dane.

Ipak, bivši engleski reprezentativac, sada TV analitičar Pol Merson, primetio je nešto zabrinjavajuće kod Egipćanina.

Naime, on se osvrnuo na činjenicu da Salah nije proslavljao svoje golove protiv srpskog šampiona, što bi prema njegovom mišljenju moglo da znači da je spreman za novi korak u karijeri.

Naime, Merson veruje da je samo pitanje vremena kada će Real Madrid pokucati na vrata „Enfild rouda“, a on ne može da se seti igrača koji je u skorije vreme odbio španske velikane.

Salahov golgeterski učinak u Liverpulu je fenomenalan, ali je samo pitanje vreme kada će stići poziv Real Madrida. Sjajan je to učinak, biti igrač koji je najbrže postigao 50 golova za Liverpul, posebno kada ljudi govore da imate lošu sezonu.

Ali ako nastavi da pogađa stići će poziv iz Madrida.

Kako da ne stigne? Njima je potrebno da urade nešto veliko i želeće ga u januaru, u velikim su problemima.

Ukoliko Salaha pokaže želju da ide, Liverpul će biti nemoćan da ga u tome spreči.

Ne mogu da se setim poslednjeg igrača koji je rekao ne Real Madridu ili Barseloni. To je drugi nivo.

Salah ne izgleda srećno u Liverpulu u ovom trenutku i viđao sam ovo ranije.

Gledao sam ga kada je postigao gol protiv Hadersfilda, govor tela mu je bio očajan. To bi me zabrinulo da sam navijač Liverpula. Ukoliko oduzmete njegove golove, oni više nisu konkurenti za titulu.

Navijači Liverpula su i ranije viđali kako ih veliki igrači napuštaju. Poludeli bi ako bi ih i Salah napustio.

Ali to se dešava kada ste uspešni u Premijer ligi, još veći klubovi krenu po vas“, izjavio je Merson za engleske medije.

 

On se osvrnuo i na njegov odnos sa Ramosom, a Merson smatra da to ne bi predstavljalo problem.

Bilo je puno zle krvi nakon prošlosezonskog finala sa svim što se desilo između Salaha i Serhija Ramosa. Ali da li bi ga to sprečilo da ode tamo ukoliko bi ga pozvali? Nema šanse.

Liverpul izgleda kao tim koji bi dugo mogao da bude gde se trenutno nalazi, pa bi odlazak jednog tako bitnog dela bio poražavajući za navijače.

Ali ne bih bio šokiran da Real Madrid napravi potez već u januaru, svi znate kako te stvari funkcionišu, možda već postoji kontakt“, upozorava Merson.

„Redsi“ u 10. kolu Premijer lige dočekuju Kardif, veliki su favorit u duelu sa „Plavim pticama“, a nastavak sjajnog niza potražiće danas na „Enfildu“ od 16h.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!