PROPADA: Sergej sve više „OPADA“?!

Statističari neumoljivi, jasno, on vredi koliko je neko spreman da plati, ali ono što traži Lotito je previše, pogotovo što, ako je suditi po ovome, gubi na ceni…

Kako pišu italijanski mediji, pozivajući se na CIES, odnosno Međunarodni Centar za Sportske Studije, cena Sergeja Milinkovića je u padu.

Ovaj podatak, fudbalski „posmatrači“ baziraju na velikom broju podataka, jasno da ne znači ništa u smislu eventualne prodaje, on vredi onoliko novca koliko je neko spreman da plati.

Ali, indikacija postoji.

Ako je Sergej tokom leta procenjivan na nešto više od 75 miliona evra (Lotito je, ako ćemo verovati odbio 120), sada je procena na nešto više od 60, posle prvih deset utakmica u sezoni.

Sergej je prošle godine završio sezonu sa 14 golova i 9 asistencija, kako rekosmo, ove sezone igra mnogo slabije, to se tumači kao pad forme, ali i nedostatak pravih priprema, u Laciju očekuju bolje partije, u novom ugovoru nema klauzule.

Neke informacije govore da bi sada Rimljani pristali i na manji novac.

Ovo istraživanje, pokazuje da ke cena pala igračima poput Pogbe, Mesija, Lukakua, Del Alija, Dibale, Salahu De Brujneu, Nejmaru, Grizmanu, Žesusu, Pogbi, ali raste Ronaldu, Maneu, Bernardu Silvi, Mbapeu golmanju Edersonu, Ter Štegenu, Insinjeu i tako dalje…

Vratimo se još malo našem igraču, on je dobio očajne ocene za utakmicu protiv Intera, neki od komentara su da pokušava, ali da igra loše, da se izblamirao protiv veznog reda rivala, da je „iritantno kako rasipa talenat“, kako je napisala „Republika“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!