PROPALI SVI POKUŠAJI: Terzić im se NE JAVLJA!

Doušnik može da bude neko ko je povezan sa kriminalnim svetom, stoji u izjavi čoveka bliskog srpskom prvaku koju prenosi francuski list

 

Francuski list Ekip ne odustaje od istraživanja vezanih za moguće neregularnosti na utakmici Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde. U novom tekstu u kome francuske kolege prenose saopštenje srpskog šampiona od sinoć, još se navodi da su propali svi pokušaji da list stupi u kontakt sa najuticajnijim čovekom beogradskog kluba – Zvezdanom Terzićem.

„Cvena zvezda je dala svoju zvaničnu izjavu. Ali generalni direktor i najmoćniji čovek srpskog kluba Zvezdan Terzić nije odgovorio na naše pozive“, stoji u tekstu. „U SMS poruci pitali smo ga li je možda Uefi neko nešto dojavio iz Srbije ili iz konkretno iz njegovog kluba. Ostali smo nažalost bez odgovora do petka uveče“. 

Ekip je ipak došao do izjave neimenovanog izvora bliskog klubu iz Ljutice Bogdana…
„Mi imamo mnogo neprijatelja koji su spremni da naude klubu. Moguće je da neki ljudi žele zlo Zvezdi. To može biti bilo ko“, tvrdi izvor francuskog lista i na kraju podvlači da taj „doušnik može da bude neko ko je povezan sa kriminalnim svetom“. 

Ekip izgleda ne planira da se zaustavi…

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!