PSŽ ODLUČAN: Želimo da ISPITAMO sve u VEZI Zvezde!

Tako je moralo da bude.

Ne spušta se prašina oko sumnji Lekipa da je utakmica između Pari sen Žermena i Crvene zvezde (6:1), odigrana na Parku Prinčeva, nameštena. Meč drugog kola Lige šampiona i dalje je pod lupom UEFA, a u taboru srpskog prvaka angažovali su advokatski tim, koji treba da dokaže da su tvrdnje uglednog lista neistinite.

Na isti potez odlučili su se i u taboru Svetaca. Predsednik PSŽ-a Naser Al Kelaifi želi da istera istinu do kraja.

– Insistiramo da u celom slučaju koji je pokrenut budemo deo istrage, ali da aktivno sarađujemo u iznošenju činjenica. Istovremeno, želimo da se naš klub tretira kao žrtva i oštećena strana u celom ovom slučaju u kojem je naneta šteta ugledu Pari Sen Žermena. Istovremeno, želim da me istražni organi lično ispitaju – istakao je Al Kelaifi.

Sveci su, poput Zvezde, angažovali uglednog domaćeg advokata Fransisa Spinera, koji će na sudu braniti čast i ugled kluba, a on je za lokalne medije ponovio da će PSŽ aktivno učestvovati u građanskoj parnici i izneti sve argumente u svoju korist, jer nema nikakve veza sa konačnim ishodom i pobedom od 6:1 u meču protiv Crvene zvezde.

Francuski Lekip se prethodnih dana bavio tajnim identitetom navodnog doušnika (insajdera), koji je izneo u javnost celu aferu i saznanja o navodnom klađenju na pet i više golova razlike za PSŽ u meču sa Milojevićevim timom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!