REAL ODBIJEN: Šta se ovo DEŠAVA!?

Odluka je sasvim logična, a Florentino Perez je šokiran svime što se dešava…

Ako je verovati izvorima iz madridskih medija Antonio Konte je odbio Real.

Sve se iskomplikovalo tokom jutra, Italijan je otputovao u London, ali je navodno odustao od dolaska u Madrid, naime, kako je obavešten, igrači, pre svih onaj najuticajniji, kapiten Ramos su protiv njegovog dolaska.

To je pokolebalo Italijana, bez obzira što se ne pitaju fudbaleri, on želi ekipu koja veruje u njega i to će i saopštiti Florentinu Perezu.

Ovde se rado o pokušaju predsednika da disciplinuje svlačionicu, ali fudbaleri smatraju da nije u tome problem, ima raznih priča o Konteu, jasno da je deo ekipe vrlo dobro upoznat sa njegovim metodama, preko Kurtoe, ali i Dijega Košte, pa je to možda i razlog.

Za sada sve ostaje u domenu spekulacija, videćemo kada će se oglasiti klub, sinoć je Ramos za Kontea rekao da se poštovanje stiče, a ne dobija, aludirajući verovatno na njegov diktatorski odnos prema igračima koji retko prolazi u Realu.

Kapelo je dva puta osvojio titulu i bivao oteran, a još neki treneri, pa i sam Murinjo koji je probao da nametne takav nivo komunikacije su na kraju loše završili.

Ako Italijan ostane pri ovoj odluci, Perez će dati šansu Solariju ili će se Guti vratiti u klub, to je opcija do leta, sa šansom da ostane, ako napravi rezultat. Ali, svakako da neće biti pojačanja u januaru, Real bi mogao da baci sezonu i izvrši velike promene narednog leta.

Što se Kontea tiče, ako se ispostavi da je njegova odluka konačna, doneta je ispravnim rezonom, previše rizikuje, ne bi mogao da radi bez pritiska i bočnih udara, a i zbog čega bi se odrekao deset miliona koje potražuje od Čelsija za ovu sezonu. Prilika će biti već narednog leta…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!