RETKO KO JE ZNAO: Milojević OTKRIO žestoku TAJNU!

Braći je fudbal u krvi.

 

Vladan Milojević je tvorac „evropske Zvezde“ koja je u prethodne dve sezone napravila najveće klupske uspehe u 21. veku krunisane istorijskim plasmanom u Ligu šampiona. Vladan, rođen 1970, ima šest godina starijeg brata Gorana, koji je jedan od retkih fudbalera koji je prešao direktno iz Crvene zvezde u Partizan. Stariji Milojević je od 1982. do 1988. godine bio član Crvene zvezde, da bi onda prešao u Partizan gde je igrao do 1990.

 

Goran Milojević u Zvezdi nije bio toliko standardan, dok je u Partizanu bio redovan član prve postave, odigrao je za crno-bele 59 utakmica u dve sezone i postigao čak 15 golova. Dok je igrao za Partizan stigao je i do debija u reprezentaciji SFR Jugoslavije, ali je odigrao sam dva meča za Plave.

 

Po okončanju igračke karijere, Goran je postao trener, ali nije imao mnogo uspeha. Vodio je Železnik, Rudar iz Pljevlja, radnički iz Obrenovca, Smederevo, Meridu, Košice, Atletiko Baleares, Ružomberok, BSK Borču i Mladost iz Podgorice, a trenutno je trener Mornara iz Bara.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!