RONALDO ISKREN: Ovo je RAZLOG odlaska!?

Portugalac jasan.

Petostruki najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo otkrio je da je predsednik Reala Florentino Perez razlog zašto je napustio Madrid i prešao u Juventus. Ronaldo je dodao da je osetio da više nije bio vrednovan koliko zaslužuje posle brojnih titula, odnosno tri uzastopne Lige šampiona i da je zato u transferu vrednom 100 miliona evra pojačao Juventus.

– Osećao sam unutar kluba, pre svega od predsednika, da me ne tretiraju kao kada sam došao. Pet godina u Realu bio sam Kristijano Ronaldo, a potom sve manje. Perez me je gledao drugim očima, kao da nisam bio nezamenjiv – rekao je Ronaldo za Frans fudbal.

Za Pereza dodaje da je uvek imao utisak da se ne trudi da ga zadrži u kraljevskom klubu, a veliki uticaj na njegovu odluku imao je i odlazak trenera Zinedina Zidana.

– Da je sve bilo stvar novca otišao bih u Kinu i zarađivao pet puta više nego u Juventusu ili Realu. Nisam došao u Juventus zbog novca. U Madridu sam zarađivao isto, ako ne i više. Razlika je u tome što su me u torinskom klubu zaista želeli. Jasno su mi to stavili do znanja i pokazali delima.

Ronaldo je imao lošiji početak u Juventusu, ali je u poslednje vreme uhvatio ritam i stigao do brojke od sedam golova na 10 utakmica u Seriji A.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!