SADA JASNO: OVI GOLOVI PSŽ su SUMNJIVI UEFI!?

Tri od sedam pogodaka navodno izazivaju sumnju. UEFA ispituje pasovnost igrača odbrane.

Priča koja je pokrenuta u petak popodne i dalje je aktuelna i tako će ostati sve dok UEFA ili francusko Tužilaštvo za finansijski kriminal ne završi istragu i izađe sa zvaničnim podacima.

Do sada smo mogli da čujemo da se sumnja da je neko od čelnika FK Crvena zvezda želeo da uplati 5.000.000 evra na poraz beogradskog kluba sa pet golova razlike.

O svemu je, tvrdi „L’ekip“, obaveštena UEFA, odnosno njeni naviši zvaničnici koji su čitav slučaj držali u tajnosti kako bi sumnjive aktivnosti mogle da budu ispraćene tokom same utakmice koja je završena pobedom Pari Sen Žermena sa 6:1.

Upravo je francuski „L’ekip“ otkrio koji su to golovi sumnjivi UEFA, odnosno u kojim situacijama je odbrana delovala pasivno. Radi se o drugom, trećem i petom golu Pari Sen Žermena koje su postigli Nejmar, Edinson Kavani i Kilijan Mbape.

Ugledni francuski list apostrofira da se na prvi pogled ništa ne deluje sumnjivo, ali da se detaljnom analizom uočava pasivnost igrača odbrane.

Najzanimljiviji detalji sa utakmice, odnosno svih sedam golova među kojima su i oni iz 22, 37. i 70. minuta nalaze se OVDE!

Pogledajte pa sami procenite da li ima osnova za tvrdnje da je Zvezdina odbrana bila pasivna i svesno dozvoljavala da domaćin postiže golove.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!