SMEŠTAJU NAM: Zvezdinom AFEROM prikrivaju HAPŠENJE!?

Cela priča je smešna. Ako je neko već dogovorio da se izgubi zašto nije uplatio – rekao je Toma Fila

Srpski advokat Toma Fila govorio je za RTS o tužbi koju je Crvena zvezda podnela u Parizu zbog klevete i narušavanja ugleda kluba, a osvrnuo se i na aferu u Belgiji za koju smatra da ima veze za Zvezdinim slučajem.

– Bačena je ljaga na srpski fudbal. Mislim da je cela priča smešna. Ako je neko već dogovorio da se izgubi zašto nije uplatio, kladionice bi pokazale da je neko dobio enormnu sumu na nečemu malo verovatnom. Zvezda mora da tuži i traži veliku odštetu je to šteta koju je pretrpeo fudbal u celosti, posebno Crvena zvezda – rekao je Fila za javni servis.

Ugledni advokat Zvezdin slučaj povezuje sa aferom koja se događa u belgijskom fudbalu.

– To je urađeno da bi se zataškale neke stvari, to je spinovanje kao u politici. Afera u Belgiji će poljuljati ozbiljan fudbal, a afere su tamo gde je ozbiljan novac, gde su transferi multimilonski, kod nas je smešno pričati o tome. Sada je pronađen jedan mali narod, koji u fubalu nije što je nekad bio, i onda ajde preko njih da pravimo priču da bi zaboravili ljudi šta se tamo dešava, a tamo se događaju ozbiljne stvari u kojima su možda umešani i naši menadžeri – istakao je Toma Fila za RTS.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!