ŠOK IZ PARIZA: Nejmar ISKORISTIO Zvezdu!?

Zna se da su imali problem, da ga nije voleo, da je delom učestvovao u njegovom odlasku. Nije propustio da ga pomene ni sinoć…

Od početka Nejmar nije bio u dobrim odnosima sa saigračima poput Kavanija, ali ni sa trenerom Emerijem. Srušio mu je koncepciju, pobunio se protiv dugih analiza i sastanaka koje sadašnji trener Arsenala ima običaj da drži u toku nedelje.

PSŽ nije produžio ugovor Špancom, doveli su Tuhela, a Nejmar nije propustio priliku da priča u noći pobede nad Zvezdom o razlikama i problemima.

„Imali smo problema, Emeri je bio pomalo komplikovan. Ima svoj pristup, ali nama više odgovara Tuhel, vratio nam je osmeh na lice“, kaže Brazilac.

„On deluje srećno, uvek je nasmejan, ali radimo ozbiljno. Kada smo svi namršteni, to ne ide, ponovo smo srećni, trener nam je blizak i sve ti kaže u lice, to je ono što ja volim, ali i ostatak tima“, dodaje „Nej“.

„Kada je neko takav čovek, moraš da ga slediš i daš sve za njega. Ove godine, tim se razume sa trenerom, to je najveća razlika“, odapeo je još jednu otrovnu strelicu ka Tuhelu, Brazilac.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!