ŠOK IZJAVA: Krstajić rekao „OKREĆEM NOVI LIST“ !?

Selektor najavio da bi protiv Rumunije mogao da izvede isti tim koji se od prvog minuta suprotstavio Crnoj Gori.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, i trenutni kapiten Dušan Tadić ocenili su da je duel sa Rumunima izvesno odlučujući za prvo mesto u Grupi 4 Divizije C Lige nacija i da su spremni za veliku borbu.

„Čeka nas veoma kvalitetan rival, poštujemo ih, pobedom u Litvaniji istakli si kandidaturu za prvo mesto“, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Bukureštu.

On je dodao da ima mnogo poverenja u sve igrače, od najiskusnijeg Dušana Tadića do najmlađeg Nikole Milenkovića.

„Na prethodnih 12 utakmica uvek sam menjao tim, možda sutra okrenem novi list. Ali, najvažnije je da imam poverenja u sve igrače, a na teren će oni koji su najbolji u tom trenutku i u zavisnosti od taktičkih varijanti. Naravno, Tadić, Kolarov i Matić su druga dimenzija i oni treba da povedu ovaj mladi tim“, istakao je on.

Kapiten Tadić dodao je da borba za prvo mesto može da bude samo dodatni motiv.

„Nemamo taj pritisak, verujemo u svoje kvalitete i verujem da možemo do pobede. U Podgorici je bio nešto slabiji teren, ovde bi to trebalo da bude u redu. A, očekujem i više prostora i ofanzivnijeg rivala“, poručio je Tadić.

Utakmica između Rumunije i Srbije igra se u nedelju od 15 sati. Na tabeli naše grupe vode „orlovi“ sa sedam bodova iz tri utakmice. Rumuni imaju pet, a Crnogorci četiri, dok su na začelju Litvanci bez ijednog boda.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!