ŠOK NA ENFILDU: Liverpul značajno OSLABLJEN u dvomečima sa Zvezdom?!

Prvu utakmicu na „Enfildu“ sigurno, dok bi za onu u Beogradu mogao da bude spreman.

 

Momak u koga menadžer Liverpula Jirgen Klop ima bezgranično poverenje i čiji doprinos igri „Redsa“ konstantno potencira, neće moći da pomogne ekipi u narednih nekoliko nedelja.

Povreda koju je Džejms Milner zadobio u 29. minutu derbija sa Mančester sitijem zahteva višenedeljnu pauzu, a britanski mediji javljaju da će neumorni vezista odsustvovati najmanje mesec dana.

Reč je o povredi mišića, očekuje se da Milner bude spreman početkom novembra, ali će u najboljem slučaju propustiti sve tri utakmice koje će uslediti do kraja meseca, a nakon reprezentativne pauze.

U pomenute utakmice, pored gostovanja Hadersfildu i duela sa Kardifom na svom terenu u Premijer ligi, spada i meč 3. kola Grupe C Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

Ukoliko scenario bude nešto lošiji po Džejmsa Milnera, Klopov miljenik propustiće i duele sa Arsenalom na „Emirejtsu“ i Crvenom zvezdom u Beogradu.

Prvi meč između Liverpula i Crvene zvezde zakazan je za 24. oktobar, dok će utakmica ova dva tima u Beogradu biti odigrana 6. novembra.