ŠOK: Selektor Rumuna PONIZIO Srbiju!?

Na udaru arbitar Blom iz Holandije.

Reprezentacije Rumunije i Srbije odigrali su u Bukureštu nerešeno, bez golova, u okviru četvrtog kola „C“ grupe Lige Nacija. Iako naš tim koji je imao više od igre i mnogo povoljnijih prilika, svakako ima više razloga da žali za celim plenom, ni domaćini nisu ravnodušni.

Selektor Rumunije Kozmin Kontra je posle meča istakao da je njegova ekipa bila prinuđena da se brani u nastavku, zbog isključenja Gabrijela Tamaša.

– Utakmica je bila teška i videli smo dva različita poluvremena, upravo iz tog razloga. Igrali smo onako kako smo se dogovorili u prvom, bili uravnoteženi, napadali. Ali, posle penala i crvenog kartona je bilo drugačije. Morali smo da se reorganizujemo, pokušavali smo iz kontranapada i uglavnom smo se koncentrisali na odbranu – rekao je Kontra.

Kontra je prokomentarisao i odluku sudije Kevina Bloma iz Holandije da dosudi jedanaesterac za Srbiju i isključi Tamaša.

– Po novim pravilima, u redu je što je dosuđen penal, ali to što smo dobili crveni karton i nije baš u redu. Zadovoljan sam igrom i svojim fudbalerima. Bilo je teško protiv brzih i tehnički dobrih protivnika. Dali smo sve od sebe i smatram da smo igrali veoma dobro, dodao je selektor Rumunije.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!