STIŽE KAZNA: UEFA kažnjava CRVENE OPET!?

Evropska fudbalska unija (UEFA) mogla bi da kazni Mančester junajted, pošto su tri navijača utrčala na teren tokom utakmice sa Juventusom na „Old Trafordu“ u Ligi šampiona.

Junajted je sinoć izgubio od Juventusa sa 0:1, a nedugo pošto je počela utakmica u Grupi H, navijač je utrčao na teren, ali su ga savladali redari. Po završetku utakmice dva navijača su ušla na teren, a jedan od njih pokušao je da stigne do bivšeg igrača tog kluba Kristijana Ronalda.

Mančesterska policija potvrdila je britanskim medijima da je jedan muškarac zadržan u pritvoru preko noći, pošto je uhapšen zbog ulaska u teren.

UEFA je u decembru 2014. godine kaznila Totenhem sa 15.000 evra, pošto su njeni navijači u tri navrata uleteli u teren tokom utakmice sa beogradskim Partizanom u Ligi Evrope.

UEFA čeka izveštaj sa sinoćnje utakmice, ali i izveštaj povodom problema sa saobraćajem i dolaskom igrača na Old Traford.

Junajted je prošle nedelje kažnjen sa 15.000 evra pošto su njegovi igrači zakasnili na utakmicu Lige šampiona protiv Valensije, zbog velike gužve u saobraćaju u Mančesteru.

Ti problemi nastavili su se i juče, pošto je Juventus na stadion stigao 65 minuta pre početka utakmice, a Junajted 50 minuta pre početka. Trener engleske ekipe Žoze Morinjo je tada odlučio da dopešači do stadiona.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!