STOP POLITICI: EVO šta PORUČUJU navijači Crne Gore!?

Tri dana pre odigravanja ove utakmice, navijačka grupa Ultra Crna Gora se oglasila saopštenjem.

Utakmica između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije igra se 11. oktobra od 20:45h u Podgorici, u okviru trećeg kola Lige nacija.

Ovaj susret ima i istorijski značaj, jer je prvi duel ove dve selekcije u zvaničnim utakmicama.

Interesovanje je veliko, svi očekujemo da utakmica protekne u pravoj sportskoj atmosferi, a u prilog tome i današnje saopštenje navijačke grupe Ultra Crna Gora.

“Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime – sporedno je.

Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad – još jedan protivnik zube slomit’. Mala Crna gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju decu, a 11 sokolova će već nać’ način da uđe u legendu i ovog puta.

Verujemo u njih, a kako mi ne možemo igrat’, neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu – za slavu, za narod – za državu!“ poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora, a prenose “Vijesti“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!