STRAŠNA SCENA: Pogledajte START Savića! (VIDEO)

Crnogorski internacionalac startovao je beskrupulozno naa igrača Real Sosijedada. Polemiše se o tome da li je za ovaj kung fu start zaslužio isključenje.

 

Dobru reakciju imali su fudbaleri Atletiko Madrida nakonubedljivog poraza od Borusije iz Dortmunda u Ligi šampiona. Ekipa Dijega Simeonea savladala je Real Sosijedad (2:0) u okviru 10. kola Primere i bar na veče preuzela vodeću poziciju od Barselone.

Sinoćna utakmica na stadionu „Vanda Metropolitano“ bila je prva koju je crnogorski reprezentativac Stefan Savić odigrao posle mesec i po dana.

Bivši štoper Partizana bio je na poštedi zbog povrede, a lako je moglo da se dogodi da odmah nakon meča sa Real Sosijedadom propusti i sledeće dve utakmice Atletika u Primeri.

Crnogorski reprezentativac startovao je u stilu kung fu majstora na igrača Real Sosijedada. Sudija je procenio da je ovo bio start za žuti karton, ali se dan nakon utakmice u Španiji vodi polemika oko toga da li je Savić zaslužio direktan crveni karton.

Setite se kako je nedavno prošao reprezentativac Rumunije koji je na sličan način startovao na Mijata Gaćinovića u kaznenom prostoru.