SVE JE LAŽ: UEFA ne VODI postupak PROTIV Zvezde!?

Izjava prvog čoveka srpskog fudbala, evo njegovih saznanja.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, izjavio je da smatra da je celokupna situacija oko potencijalnog nameštanja utakmice PSŽ-Crvena zvezda prenaglašena, a ističe i njegova saznanja da UEFA ne vodi istragu.

„Na današnji dan tvrdim da UEFA nije otvorila istragu protiv Crvene zvezde. Sve to mi daje za pravo da mislim da je cela priča preterana. Pre svega, UEFA je previše ozbiljna organizacija da bi pokrenula bilo kakvu istragu bez ijednog dokaza“, rekao je Slaviša Kokeza.

Ipak, on je potvrdio da francusko tužilaštvo vodi istragu protiv Crvene zvezde.

„Ta vest koja je objavljena pre nekoliko dana bacila je senku na Crvenu zvezdu i na srpski fudbal. Mislim da je pisanje „L’ekipa“ neprimereno i nije utemeljeno na činjenicama. Jednostavno, duboko sam uveren da Crvena zvezda i nijedan njen funkcioner nisu umešani ni u jedan navod ovog dnevnog lista“, rekao je on u izjavi za „Novosti“.

Zvezda je i ranije saopštila da je dobila potvrdu od UEFA da evropska kuća fudbala ne vodi istragu protiv nje, ali je prošle nedelje stigla potvrda iz Francuske da je tamošnje tužilaštvo pokrenulo istragu.

Fudbaleri i stručni štab Crvene zvezde su se odavno već okrenuli utakmicama, danas ekipa srpskog šampiona igra protiv Rada u okviru Super lige, a odmah zatim im sledi put u Liverpul gde će igrati protiv slavnog kluba sa „Enfilda“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!