TEŠKA ODLUKA: Čanak MORA nekoga da PRECRTA!?

Trener crno-belih na slatkim mukama.

Partizan je u jednom danu završio dva velika pojačanja. Posle Stefana Jankovića, novo pojačanje crno-belih postao je i košarkaš sa NBA iskustvom Entoni Braun. Sjajni šuter koji je deo karijere proveo u Lejkersima, postigao je dogovor sa klubom iz Humske i narednih dana doputovaće u Beograd na potpisivanje ugovora.

Dolaskom ovog tandema, postavlja se pitanje kako će izgledati sastav crno-belih u nastavku sezone. Izvesno je da će trener Partizana Nenad Čanak promeniti ekipu, u odnosu na onu koja je poražena u Novom Mestu od Krke, pa će mlađi igrači morati da sačekaju neku novu priliku.

To se pre svega odnosi na Marka Pecarskog, Strahinju Gavrilovića i, obzirom na Braunovu poziciju, Aranitović koji će se preseliti na klupu ili tribine, u zavisnosti od toga šta šef struke Parnog valjka bude odlučio.

Obzirom da crno-bele čekaju izazovi na dva fronta, u ABA ligi i Evrokupu, za očekivati je da Čanak u narednom periodu sve više rotira, samim tim će i za mlađe snage biti više prostora za dokazivanje.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!