TRANSFER BOMBA: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ u MILANU!

Ibrahimović u svom stilu odgovorio na sve jače spekulacije da se vraća u Milan.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da Milan želi da vrati Zlatana Ibrahimovića. Đenaro Gatuzo se branio pričom da je samo čestitao rođedan nekadašnjem saigraču, mada mu je malo ko poverovao u tu priču.

Istina je, verovatno, negde između. Milanovom napadu ne cvetaju ruže, Gonzalo Iguain se još traži u novoj sredini, a da nije mladog Patrika Kutronea, Rosoneri bi se našli u velikom problemu. Ekipi je potrebna sveža krv, napadač ubilačkog instikta. Zato je Ibrahimović viđen kao rešenje. Nije tajna da je Zlatan posebno vezan za Milan i da oseća veliku privrženost klubu. Ali, pitanje je da li bi 37-godišnji golgeter mogao da promeni stvari u Milanu.

Novinare u SAD je svakako interesovalo Ibrino mišljenje o glasinama koje su sve jače. Naravno, njegov odgovor bio je u prepoznatljivom stilu.
„Uvek imate priče i govorkanja. Ali, ceo svet me želi, to je u redu“, poručio je Zlatan, ali nije hteo da odbaci mogućnost da se već na zimu vrati u klub čiji je dres nosio od 2010. do 2012. godine i Milanu doneo poslednju šampionsku titulu u Seriji A.

SKANDAL: SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ NAPADNUT nakon UTAKMICE protiv FRANKFURTA!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!