TRENER OBRADOVAO SVE: NAPADAMO Zenit ne PLAŠIMO SE!

Svestan je trener Partizana kvaliteta ruskog sastava, ali poručuje da će njegov tim bez prevelikog respekta izaći na megdan Zenitu.

Košarkaši Partizana upisali su drugu pobedu u ABA ligi i tako napravili sjajnu uvertiru za prvi evropski meč pred svojim navijačima.

Crno-beli u utorak dočekuju Zenit iz Sankt Peterburga koji je takmičenje otvorio pobedom nad Turk Telekomom.

„Zenit je ekipa koja je projektovana da se kroz VTB ligu ili Evrokup domogne Evrolige, o čemu svedoči i njihov roster. Mi smo svesni njihove igračke snage, ali ćemo u utakmicu uči bez prevelikog respekta, svesni da igramo kod kuće, pred našim navijačima i da ćemo dati sve od sebe da ispariramo Zenitu i da pokušamo da ih iznenadimo“, rekao je Nenad Čanak pred sutrašnji meč.

Partizan je na startu Evrokupa poražen u Trentu od istoimenog tima, ali je u duelima sa Cedevitom i Olimpijom dokazao da može da se nosi sa kvalitetnim rivalima kakav je Zenit.

„Ulazimo u utakmicu svesni da moramo odigrati najbolje do sada kako bi došli u situaciju da se borimo za pobedu. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo kao ekipa i sigurno je da bi nam trijumf u sutrašnjem meču mnogo toga doneo, kako rezultatski, tako i na polju samopouzdanja“, kazao je mladi krilni centar Marko Pecarski.

Utakmica 2. kola Grupe C između Partizana i Zenita igra se u utorak od 20 časova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!