VELIKE PROMENE: Milojević PROMEŠAO ceo tim!

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz „lajv-blog“

Može li Crvena zvezda da ponovi prošlogodišnju herojsku partiju iz Engleske kada je protiv Arsenala uspela da osvoji bod u grupnoj fazi Lige Evrope?

Da li su crveno-beli u Parizu samo imali loš dan ili je to pravi odnos snaga između timova u Ligi šampiona i pokuša da iznenadi slavni Liverpul.

Meč na Enfildu počinje u 21 čas i tada ćemo dobiti konačan odgovor o eventualnom iznenađenju u utakmici između Crvene zvezde i Liverpula.

Tim Vladana Milojevića oslabljen je neigranjem nekoliko igrača iz prve postave, pre svega se tu misli na izostanak Savića, Marina, Rodića koji zbog povreda nisu u kombinaciji za većerašnji dvoboj.

Sa druge strane nemački stručnjak Jirgen Klop moći će da računa na udarne igle Salah-Firmino-Mane i to će biti njegov najjači adut protiv srpskog šampiona.

Interesantno da crveno-beli u dva zvanična meča protiv Liverpula imaju dve pobede davne 1973. godine u osmini finala tadašnjeg Kupa Šampiona rezultatom od 2:1 na oba susreta.

Danas su uloge nešto promenjene i apsolutni favorit je tim iz grada Bitlsa, pa bi i bod za ekipu iz Ljutice Bogdana bio veliki kao kuća.

U dosadašnjem toku Lige šampiona, Liverpul ima tri boda pošto su pobedili PSŽ na svom terenu 3:2, ali u sledećem kolu su u Napulju poraženi u nadoknadi vremena golom Insinjea.

Crveno-beli su upisali samo bod kod kuće protiv Napolija, dok su u Parizu pretrpeli katastrofu porazom od PSŽ-a rezultatom 6:1.

Navijači beogradskog kluba imaju zabranu organizovanog odlaska na ovo gostovanje, ali se kao i uvek očekuje podrška onih koji su došli na meč u sopstvenoj režiji.

Kladionica je apsolutno naklonjena pobedi Liverpula pošto je kvota na njihov trijumf 1.05, dok je pobeda Zvezde procenjena na kvotu 50.

Zvezdo, neka je sa srećom, pa da se ponovi ta ’73, nemamo ništa protiv…

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz „lajv-blog“.

19:45 – Sastavi:

Liverpul: Alison – Aleksandar Arnold, Gomez, Van Dajk, Robertson – Šaćiri, Fabinjo, Vajnaldum – Salah, Firmino, Mane

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić – Jovičić, Krstičić – Ben, Ebesilio, Srnić – Boaći

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!