VRAĆAM SE USKORO: Ljubimac Delija POSLAO poruku SVIM navijačima Zvezde!

Admiral Nelson je uvek inspirisan da igra u Pioniru

Košarkaši francuskog ASVEL – a, za koji nastupa nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Demarkus Nelson, pobedili su Partizan sa 89:78 u okviru 4. kola Evrokupa.

Posle susreta, plej pobedničkog tima, Nelson, za Telegraf je izneo svoje utiske iz Pionira i dodatno zagolicao maštu navijača crveno-belih.

Tridesetdvogodišnji plej nije krio zadovoljstvo zbog „povratka“ u svoju bivšu halu.

– Bio je ovo odličan meč. Znali smo da će biti puno publike, kao i to da Partizan ima odlične navijače. Odlična energija je bila u sali. Za nas je bilo ključno što smo uspeli da nametnemo tempo igre, prešli u vođstvo i izdržali njihove napade – istakao je on i potom se prisetio duela sa crno-belima:

– Imao sam dobre i teške duele sa njima. Osećaj je lep svakako. Bilo je zabavno i takmičarski. Drago mi je što sam pomogao timu da pobedi.

On, takođe, ističe da je u toku sa dešavanjima na Malom Kalemegdanu i da je u redovnom kontaktu sa nekadašnjim saigračima.

– Idalje pratim Zvezdu. U kontaktu sam sa ljudima sa kojima sam dosta vremena provodio dok sam bio ovde. Sa Dženkinsom, Lukom, Markom…Zaista imamo dobar odnos kao da se nikad nismo ni rastajali.

Ipak, ono što će posebno oduševiti sve navijače Zvezde jeste i poruka koju je popularni Admiral Nelson ostavio svim Delijama.

– Vraćam se uskoro – poručio je misteriozno za kraj razgovora.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!