ZIDAN SPREMAN: PRATIO meč NOVOG Kluba!

Katastrofalan početak utakmice za Mančester junajted!
Meč protiv Njukasla, koji je u britanskim medijima označen kao „nevažan“ jer će Žoze Murinjo u slučaju bilo kog ishoda dobiti otkaz, pokazao je da u Junajtedu trenutno malo toga funkcioniše, a možda najmanje igra…

Već posle 10 minuta na „Old Trafordu“ Njukasl je postigao već dva gola nakon katastrofalnih grešaka Junajtedove odbrane koja u kom god sastavu da igra – igra loše.

Goste je u 7. minutu u vođstvo doveo brazilski vezista Kenedi posle greške Nemanje Matića, a potom i čitave odbrane kada je Ajoze Perez fantastično proigrao pozajmljenog igrača Čelsija. Bio je smiren Kenedi i gađao suprotni ugao.

Murinjo je besneo kraj klupe, a samo tri minuta kasnije japansko pojačanje Muto doneo je i drugi gol na meču, posle kornera kada je bio neometan u kaznenom prostoru.

Nikada se Junajtedu nije desilo da primi dva gola kod kuće u deset minuta!

Režiser prenosa će naravno tokom najvećeg dela meča „zumirati“ portugalskog menadžera koji deluje kao da nema perspektivu na „Old Trafordu“, a već nedeljama unazad priča se o tome da bi mogao da ga nasledi Zinedin Zidan.

A navijači su već doneli francuskog menadžera napravljenog od kartona…

Navijači su se fotografisali ispred stadiona pored „kartonskog“ Zidana, a videćemo u narednim danima da li će i „pravi“ Zizu sesti na užarenu klupu Mančester junajteda. Ako neće – onda ćemo sigurno čuti šta o tome ima da kaže Žoze Murinjo…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!