BLISTA: Partizanova KUPOVINA pogodila!

Sjajan učinak srpskih internacionalaca.

Širom Evrope nastavljena su nacionalna prvenstva, a srpski internacionalci ponovo su bili u glavnim ulogama. Osim golgetera Orlova Aleksandra Mitrovića, u centru pažnje bio je i njegov saigrač iz napada nacionalnog tima – Aleksandar Prijović.

Strelac gola kojim se Srbija plasirala na nedavni Mondijal i po mnogima najzaslužniji što su Orlovi zauzeli prvo mesto u Ligi Nacija „C“ (posle njegovog ulaska nastalo „buđenje“ Krstajićevih izabranika), ponovo je bio precizan u dresu PAOK-a.

Solunjani su kod kuće pobedili Ksanti sa 2:0, a rival je slomljen preko srpskog napadača. Prijović je odlično iskoristio dodavanje Vijeirinje i doneo vođstvo Ratnicima u 47. minutu.

Do kraja meča, upisao se i Maurisio u 65. minutu, postavivši konačan rezultat utakmice.

Jang Bojs suvereno grabi ka odbrani titule, a Miralem Sulejmani ne prestaje da dominira. Bivši igrač Partizana, Herenvena, Ajaksa i Benfike postigao je jedini pogodak za pobedu švajcarskog šampiona protiv Lozane (1:0).

I to kakav. Nekadašnji reprezentativac Srbije izveo je slobodan udarac sa oko 18 metara, prebacio „živi zid“ i doneo veliko slavlje domaćinu, koji sada ima čak 17 bodova prednosti u odnosu nad drugoplasiranim Bazelom.

 

Istina, Jang Bos ima utakmicu više od najbližeg pratioca, ali po fudbalu koji prikazuju u poslednje dve godine, Bazelu to neće mnogo pomoći.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!