BOMBA: Sari ŽELI ovog GOLGETERA!

Trener Čelsija smatra da je njegovom timu potreban novi napadač.

Čelsi je odlučan u nameri da dovede napadača svetske klase. Sari je svestan da Morata i Žiru jednostavno nisu dovoljno kvalitetni, a i nisu napadači kakve on voli.

Morata je prošlog leta plaćen ogroman novac, ali nije opravdao tolika ulaganja. Stigao je iz Reala za čak 60 miliona funti i na 63 utakmice, postigao je samo 21 gol. On jednostavno mora da bude u prvom postavi kada je plaćen toliki novac, ali „Plavci“ su spremni da se odreknu njegovih usluga, ali pitanje je koliko ima dostupnih napadača na tržištu.

Sari je opčinjen Maurom Ikardijem. Argentinac igra fantastično u dresu Intera, pravi je lider ovog tima, a ima samo 25 godina.

„Neroazuri“ su svesni kakvog igrača imaju u svom timu i uradiće sve kako bi ga zadržali. Pominje se čak da su spremni da mu ponude astronomski ugovor kako bi on ostao u Italiji.

Ipak, Čelsi je navodno spremio 100 miliona za Ikardija, baš onoliko koliko je italijanski klub tražio. Ipak, možda je cena od tad dodatno skočila?

Jasno je da Čelsi sigurno može da ponudi bolje uslove Argentincu, ali ipak on je nebrojano puta isticao koliko voli Inter.

Ikardi je dres „Neroazura“ obukao 2013. godina, kada je Inter kupio ovog igrača iz Sampdorije. Odigrao je 194 utakmice u svim takmičenjima i postigao 116 golova, zaista impresivna statistika.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!