CILJEVI SU TU: Da li je Mitrović u NJIMA!?

Novi trener fudbalera Fulama Klaudio Ranijeri rekao je danas da će njegova ekipa morati mnogo da radi kako bi popravila rezultate.

„Moramo naporno da radimo, važno je da svi zajedno budemo spremni, i klub i igrači i navijači, biće mnogo bitaka“, rekao je Ranijeri.

Italijanski trener došao je u Fulam posle smene Slaviše Jokanovića i rekao da se nada velikoj podršci navijača.

„U ovom trenutku je jako važno zaboraviti šta je bilo juče, najvažnije je osvojiti nove bodove. Navijači moraju da nas podrže u teškim trenucima, a ovo je loš trenutak. Fulam prima dosta golova, ja sam italijanski trener, a za nas Italijane je važno igrati dobru defanzivu u kojoj svi učestvuju“, rekao je Ranijeri.

Fulam se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli Premijer lige, s pet bodova iz 12 utakmica.

„Nadam se da ćemo dobro igrati, ali i ako igramo dobro a izgubimo utakmicu, i to je problem. Fulam je igrao jako dobro protiv Mančeser Sitija i Liverpula, a ipak su izgubili te utakmice. Nadam se da ćemo biti bolji i da ćemo pobediti u narednim utakmicama, to je sada najvažnije“, kazao je Ranijeri.

Ranijeri je imao neke vrlo zanimljive načine kako da nagradi tim za dobru utakmica. Poznato je da je u Lesterovoj šampionskoj sezoni tim spremao porodičnu picu svaki put kada bi utakmicu završili bez primljenog gola. Ranijeri je sada spreman da uradi sličnu stvar, samo što ovoga puta neće biti pica, već „Mc Donalds“!

„Šta obećavam ukoliko ne primimo gol? Pica nije dovoljna za sve, bolje je da idemo u Mek“, rekao je novi trener Fulama.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!