ČUDNO: Klop REŠIO da IZBACI njega!?

Dobio je sve, navijačima nije jasno šta je uradio u Parizu, a podsećanje na broj godina i trofeja mu ne ide u prilog…

Navijači Liverpula su nezadovoljni Klopovim odlukama, pljušte kritike posle poraza u Parizu.

Najviše ih je iznerviralo to što je počeo sa Hendersonom, Vajnaldumom i Milnerom kao trojkom na sredini.

To je oduzelo svaku kreativnost veznom redu, lopta nije stizala do isturenih fudbalera pa su Parižanima poklonjena dva gola prednosti.

Navijači nikako ne shvataju zbog čega je Nemac tvrdoglav, što su na klupi ostali Keita i Šaćiri koji su mnogo kreativniji i tehnički jači igrači.

Sada se Redsi pitaju hoće li ih ovo koštati plasmana u top 16 fazu, a podsećaju i da Klop, uz sva finala nije osvojio nijedan trofej od dolaska. Malo ko veruje da će izdržati trku sa Sitijem u prvenstvu, a što se domaćih kupova tiče to bi bila slaba uteha za slavni klub koji je mnogo uložio u tim, a očekivanja su posle prošlogodišnjeg finala Lige šampiona porasla.

Mnogi komentatori smatraju da Nemcu vreme ističe, da se traže trofeji, a ne druga mesta, da je Klopu dat veliki novac za pojačanja, da je srušio transfer rekorde i da se od njega očekuje isporuka, tačnije trofeji.

To što ga čeka „Mersisajd“ za vikend nije bio razlog da odmara igrače u tako bitnom meču u Parizu, mada u klubu kažu da ako ne pobede Napoli, ne zaslužuju da odu dalje. Ali, ako Napoli postigne gol, onda će biti potreban trijumf of dva razlike, u slučaju da PSŽ slavi u Beogradu.

Bilo kako bilo, ovo je sezona za trofeje, Klop ima ugovor do 2022. ali ako ponovo ostane bez titula, jasno je da će i njegova pozicija doći pod lupu, bez obzira na podršku koju ima…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!